Андроид апликације

У Славу Божију, а на корист Цркве Христове, могуће је употребити и средства масовне комуникације, које на нов и савремен начин могу сведочити истинитост вере православне.

Сведоци смо да се путем друштвених мрежа шири јеванђелска истина, а у ту сврху поједини православни хришћани креирали су и андроид апликације, путем којих можемо врло лако доћи до корисних информација које ће нам омогућити да брзо и јeдноставно сазнамо оно наjпотребније из живота Цркве, житија светитеља, али и да видимо црквени календар, као и многе друге потребне информације. У том циљу представљавам Вам бесплатне православне андроид апликације те их, уколико сматрате за потребно, врло лако можете преузети на
гоогле плај продавници.

6 comments

 1. Пoмaжe Бoг,
  зa aпп. Прaвoслaвaц, kaдa сe прeko виџeta уђe нa kaлeндaр исkaчe рekлaмa. Kaдa изaђeм из рekлaмe умeсto дa oсtaнeм нa kaлeндaру, aпп. мe врatи нa дeсktoп. Moлим Вaс, испрaвиte дa пo излaсkу сa рekлaмe oсtaнeмo у aпп. нa kaлeндaру.
  Хвaлa

 2. Бог Вам помогао! Нисам могао да Вам одговорим одмах па мало са закашњењем. Као прво што се тиче тих реклама, то нама програмерима из Србије и Бих је једини начин зараде, не од приказа већ од КЛИКОВА на рекламе. Јер не можемо да ставимо да кошта нпр 1$ или тако нешто или да се кориснику омогући да плати па да укине рекламе. На Вама је да одлучите да ли хоћете да кликнете и да подржите рад и труд програмера или не То је један вид ето да кажем „ДОНАЦИЈЕ“ за даљи наставак рада и залагања. Јер који је смисао да седимо по 2-3 сата за компјутером, од нечега морамо живети тј наплатити свој труд. Као друго и да нема рекламе апликација је намештена тако да кад се учита житије са виџета и кад се притисне back тј назад апликација излази аутоматски. На реклами нисам сад пратио имате у десном ћошку икс или на реклами пише „no thanks“. На то једно од двоје кликнете и апликација иде даље.
  Хвала Вам на разумевању, свако добро!

 3. Ако будете имали још неких примедби или сугестија или предлога за ове или будуће апликације можете слободно писати овде па ћу размотрити у својим могућностима уз помоћ Божију да ли се може направити. Свако добро!

 4. Дуже дякую! Я живу в Україні, але ваші аплікації (програми)
  дуже допомагають для досліджень та моливти.

  Свако добро!
  Слава Ісусу Христу!

  брат Пімен

 5. Помаже Бог,
  ево користим ове апликације, али трагам за тиме да увезем православне празнике у мој андроид системски календар. Ово би било много практично јер тако човек из своје редовне обавезе има нпр увезене празнике „црвена слова“, како их популарно зове народ. Има ли тако нешто у вашој понуди, или да сте то чули да постоји негде?
  Срдачан поздрав,
  Славиша Нешић
  Велика Плана

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.